Njihova ljubav kao inspiracija: Beckhamovi slave 20. godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Jedan od najpoznatijih parova na svijetu Victoria i David Beckham danas slave 20. godišnjicu braka. Jedno drugom, godine provedene zajedno čestitali su na Instagramu.

– Wow, 20 godina. Pogledajte šta smo stvorili. Volim te – napisao je David uz fotografiju te označio voljenu suprugu i njihovu djecu,  Brooklyna, Romea, Cruza i Harper.

Isto je uradila Victoria, koja je napisala: 

– Danas je 20 godina. Toliko te volim. 

Poznati fudbaler je u svojoj autobiografiji rekao da ga je njegova supruga “izabrala” iz albuma samoljepljivih sličica, dok je on nju prvo uočio na televiziji. Formalno su se upoznali 1997. godine na nogometnoj utakmici. Ubrzo su se zaručili i dobili sina Brooklyna. Vjenčali su se u Irskoj u dvorcu Luttrellstown, a ceremonija ih je koštala 500 hiljada britanskih funti.

– Kada me je zvao na sastanak nisam znala ko je. Nikada nisam pratila fudbal – rekla je Victoria jednom prilikom o njihovom prvom susretu, dok je David rekao kako se u nju zaljubio kada je prvi put ugledao u spotu sa grupom Spice Girls.

2002. godine Victoria je rodila i drugo dijete Romea Jamesa, a 2005. godine Cruza Davida. Kćerkicu Harper Seven na svijet je donijela 2011. godine.

View this post on Instagram

We ❤️ Miami x Kisses x 🇺🇸

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Brak s Victoriom, Davida je stavio na još slavnije mjesto, a proglašen je i najljepšim muškarcem na svijetu.

Podsjećamo, zahvaljujući napornom radu, promišljenim odlukama i nevjerovatnoj sposobnosti, porodica Beckham postala je planetarno popularna. Oni  su uspjeli ostvariti i Victorijin cilj koji je ona zacrtala još 2001. godine. Tada je, naime, rekla da želi biti poznata kao deterdžent “Persil”.

– Beckhamovi su nadrasli kategoriju “običnih” poznatih osoba te postali brend, inventar modernog društva na istom nivou kao i vaše omiljene zobene pahuljice ili porodični automobil – piše “The Guardian”.

Oni su, čini se, shvatili nešto što mnogima promakne – slava dođe i prođe, ali brendovi su vječni i žive u glavama ljudi.

Više o tome kako su uspjeli u životu čitajte ovdje

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti