Koje dijelove svog tijela žene ne vole, a muškarci su ludi za njima?

Piše: Redakcija

Žene su često bez razloga kritične prema svom izgledu, a one dijelove tijela koje ne vole, muškarci naprosto obožavaju.

Mnoge žene sanjaju o dugim i mršavim nogama poput onih kakve imaju supermodeli. Uvjerene su da samo takve noge muškarcima izgledaju lijepo, ali varaju se.

To je potvrdilo i jedno online istraživanje provedeno na velikom uzorku muškaraca. Oni su imali zadatak otkriti trebali koji dio ženskih nogu im je najzanimljiviji i kako bi po njima trebale izgledati savršene ženske noge.

Gotovo 80 posto ispitanika otkrilo je da obožava zaobljene i naglašene listove. Oni su im mnogo privlačniji od mršavih listova. Upravo je to dio nogu koji žene ne vole i često ga uporno skrivaju od pogleda. 

Ništa manje kritične nismo ni prema svojim bedrima. Smatramo da su prevelika i “predebela”, ali muškarcima to ne smeta. Nešto manje od 50 posto ispitanih muškaraca kazalo je kako nema ništa seksipilnije od bedara poput onih Jennifer Lopez.

Čak 32 posto izdvojilo je koljena kao najseksepilniji dio ženskih nogu, a nakon toga odmah dolaze listovi, koje bi žene rado smanjile.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti