Frontmen “Aerosmitha” poput djeteta u Disneylandu

Piše: Redakcija

Američka glumica Liv Tyler uživa u svim čarima pariskog Disneylanda. Iako su s njom i njena djeca, ona ipak najluđe trenutke provodi sa svojim ocem Stevenom, frontmenom „Aerosmitha“. Zabave i dobrog raspoloženja im ne nedostaje što se može vidjeti na porodičnim fotografijama koje je Liv podijelila na svojim društvenim mrežama. Uprkos visokim temperaturama, čini se da cijelo malo „porodično pleme“ kako ih opisuje „Paris Match“ provodi nezaboravne trenutke u zabavnom parku.

Liv i Steven proveli nezaboravne trenutke u Disneylandu

Na programu su im bili; vožnja drvenim konjima u popularnom Lancelotovom vrtuljku kao i nezaobilazno fotografiranje s Mickey Mouseom ispred prekrasnog dvorca. Rocker i njegova porodica su probali i mitsku atrakciju Rock’n’Roller Coaster. Pjevač koji je u Pariz došo sa svojom zaručnicom Aimee Preston, kćerku je počastio i obilaskom Disneyland atrakcije inspirirane filmom “Armaggedon”, u kojem Liv glumi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti