Ed Sheeran na Instagramu otvorio neobičan profil

Piše: Redakcija

Muzičar Ed Sheeran na Instagramu je otvorio profil koji je posvetio svakodnevnom životu mački Kalipo i Dorito, a za samo nekoliko sati je dobio 120 hiljada pratitelja. Iako su sve češći profili koje slavni posvećuju svojim kućnim ljubimcima, od Sheerana ovo niko nije očekivao.

–Moje mačke su otvorile svoj nalog na Instagramu, baš su pametne te mace. Pratite njihov svakodnevni život na @thewibbles – naveo je pevač na svom nalogu koji prati 24,5 miliona ljudi.

Za sada su “mačke postavile” samo tri fotografije. Sheeran je poznat po ljubavi prema mačkama, a nije jedina poznata ličnost koja je napravila profil za ljubimce. Lady Gaga ima profil za svog psa Mis Asju koju prati 243 hiljade ljudi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti