Video: Kako izgleda jedan od najskupljih garderobera na svijetu

Piše: Redakcija

Jamie Chua, koja je poznata po uspješnoj kozmetičkoj liniji iz Singapura može se pohvaliti najskupljim garderoberom na svijetu. “Bonker Closets” je emisija čiji je glavni cilj predstavljanje luksuznih garderobera poznatih. Nedavno su predstavili ormar od 70 metara kvadratnih poznate Jamie Chua koji je zadivio mnoge širom svijeta. Njen garderober se otključava njenim otiskom prsta. U ormaru se nalazi preko 300 pari obuće i čak 200 Hermès tašni.

Jamie je sama dizajnirala svoj “garderober” koji je inspiriran galerijom u kojoj su glavne umjetnine njeni modni komadi. Zbog uštede prostora, odjeća nije izložena kao u standarnim ormanima, već u velikim pregradama, slično fiokama, koje su podijeljene prema vrsti odeće, s otvorenim prednjim dijelom kako bi njena omiljena odjeća bila vidljiva.

– Pokušavam da budem lijepo obučena jer mislim da je to forma pristojnosti prema osobi s kojom se sastajem – kaže Jamie.

Fingerprint-Protected Closet, Singapore

Jamie Chua is a Singaporean socialite with a 700-square-foot closet with fingerprint access and over 300 pairs of shoes!

Gepostet von Bonkers Closets am Donnerstag, 22. Februar 2018

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti