Kako muškarci vide savršenu ženu?

Piše: Redakcija

Koliko god žene uvjeravale sebe da su znatno složenija bića od muškaraca, to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg spola imaju unaprijed zacrtane kriterijume, koje njihova savršena žena mora ispuniti.

A evo i koji su njihovi zahtjevi, kada je savršena žena u pitanju:

Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ničeg dosadnijeg od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih riječi. Osim toga, ne dozvolite sebi da se žalite na svoj izgled u prisustvu muškaraca. Nema ničeg ljepšeg od žena koje se odlično osjećaju u svojoj koži i otvoreno to pokazuju.

Smisao za humor

Ova je definitivno jedna od presudnih osobina savršene žene. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim ne toliko pozitivnim situacijama daje tračak svjetlosti.

Poštovanje privatnosti

Odolite želji da mu provjerite telefon i nemojte ga sprječavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vrijeme u kojem ćete raditi nešto što ne radite kada ste zajedno.

Tajanstvenost i nepredvidivost

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke vještine koje posjedujete, a koje mu prije niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati sve svoje tajne.

Čvrst karakter

Nemojte se pretvarati da ste nešto što niste. Pokažite svoju pravu narav i karakter i budite odane same sebi.

Osmijeh

Vaš osmijeh može popraviti raspoloženje vašeg partnera. Osmjehujte se što češće, iskreno i s ljubavlju!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti