Niko ovo nije očekivao: Na crvenom tepihu De Niro i zbunjena koza Sparki

Piše: Redakcija

Tek završena dodjela nagrada Tony, pamtit će se po vatrenom govoru Rpoberta de Nira koji se obrušio na američkog predsjednika, poruci o pravima LGBT zajednice koju je poslao Andrew Garfield, ali i crvenom tepihu kojim je, koliko god to nevjerovatno zvučalo, ali zaista prošetala koza Sparki.

Na dodjeli nagrada Tony, prošetao ju je jedan od brodvejskih producenata Ken Davenport

Sparki se na tepihu nije našla bez razloga, jer je, kako izvješatavaju američki mediji, a prenosi Noizz.rs, jedna od zvijezda brodvejskog hita “Once on This Island”. Na dodjeli nagrada Tony, prošetao ju je jedan od brodvejskih producenata Ken Davenport.

-Sparki živi san svih nas koji sanjamo da prošetamo crvenim tepihom na dodjeli Tony nagrada. Izgleda totalno šmekerski dok nosi tradicionalno bijelu kragnu sa crnom mašnom – jedan je od komentara na Twitteru. Pogledajte video s crvenog tepiha.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti