Otac istrčao na binu s bebom u naručju i zaplesao balet s kćerkom koja se uplašila nastupa

Piše: Redakcija

Otac Marc Daniels s Bermuda postao je hit na društvenim mrežama kada je tokom školske priredbe održanoj u vijećnici Hamilton Cityja priskočio u pomoć svojoj kćerki koja se “zaledila” od straha tokom izvođenja baletne tačke.

Daniels je požurio s bebom u naručju na binu i uzeo kćerku za ruku te počeo da da podiže noge, izvodi piruete i balansira na jednoj nozi kako bi njegova kćerka uspješno izvela tačku na svom prvom nastupu.

Njegova kćerka Bella počela je plakati čim je izašla na binu i nisu je mogli smiriti, ali sve se riješilo kada je otac stupio na pozornicu.

– Izašao sam na binu držeći Suri u naručju i stao pored Belle pokušavajući da joj izgradim samopouzdanje. Rekao sam joj da je volim i da je nevjerovatna plesačica. Pitao sam je da li želi plesati s tatom i ona je klimnula glavom pa sam joj se pridružio. Vježbao sam s njom kući više puta i sve ovo mi nije nepoznato – rekao je tata.

Iako su se šalili na njegov račun sudije, tužioci i policajci, kaže kako bi opet to uradio.

Osim Belle i Suri ima i kćerku Gaidu sa svojom prelijepom ženom Kim.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti