Radijski voditelj zbog jedne fotografije maturantu poklonio auto i platio školarinu

Piše: Redakcija

Vozač autobusa iz Alabame fotografirao je Coreya Patricka (19) dok je obučen u togu pješačio na autobus kako bi prisustvovao promociji. Fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama, a mladić nije ni slutio kakav će poklon dobiti za kraj srednjoškolskog obrazovanja.

Naime, Corey se lani s roditeljima preselio na drugi kraj grada, no nije htio promijeniti školu zbog prijatelja. Kako nemaju automobil, mladić se svaki dan dizao u 4.30 sati i javnim prijevozom putovao do škole, mijenjajući pritom nekoliko autobusa. Kući se vraćao tek oko 19 sati i tako cijelu godinu.

– Kori je krasan mladić, miran i ponizan. Ponosna sam na njega – kaže majka, a prenosi “Daily Mail”.

Fotografiju je vidio radijski voditelj Rickey Smiley te je zamolio slušaoce da mu pomognu pronaći mladića. Odlučio mu je pokloniti automobil.

– Corey nam svima treba biti inspiracija. Njegovu predanost uspjehu treba cijeniti. Coreya žrtva treba biti pouka kako ne treba odustati od cilja ni u najtežim trenucima – kazao je.

Mladić će dobiti i plaćenu školarinu na Univerzitetu “Jacksonville”.

View this post on Instagram

Corey Patrick is TRULY an inspiration!!!!

A post shared by Rickey Smiley (@rickeysmileyofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti