Prijatelji s Instagrama vas nerviraju: Pristojno ih utišajte

Piše: Redakcija

Ako ste korisnik Instagrama, mnogi od vas su bar jednom naišli na novog prijatelja koji iz dana postavlja mnogo slika i dosadnog sadržaja. Umjesto da jednostavno stisnete unfollow, možete ga utišati.

Opciju za utišavanje Instagram testira već neko vrijeme, s time da ga je sad odlučio službeno aktivirati. Evo kako nova funkcija popularne mreže funkcionira i kako ju možete aktivirati.

Za početak, objave “utišane osobe” i dalje ćete moći nesmetano pratiti putem odlaska na profil, a dobit ćete i podsjetnik kada vas konakt odluči spomenuti. Uglavnom, ako želite nekog utišati, počnite odlaskom na tri tačkice pored objave, pronađite opciju Mute gdje možete birati Mute Posts i time utišati objave, Mute Story za utišavanje priča ili oboje.

Micanje utišavanja relativno je jednostavno. Sve što trebate napraviti je otići do profilne stranice profila i izabrati Unmute posts ili pritisnuti na tri tačkice i sve odratiti od tamo.

Uglavnom, vrlo je jasno da je opcija utišavanja profila napravljena kako bi svima dala puno bolju kontrolu nad sadržajem. Mogućnost utišavanja profila će korisnicima dolaziti postupno, a globalna isporuka kreće nakon završetka službenog testiranja.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti