Pokloni vrijedni više od tri miliona dolara: Šta je sve Kim dobila od svog supruga

Piše: Lejla Bejdic

Kada je riječ o tetošenju svoje supruge Kim Kardashian, Kanye West ne štedi novac.

Budući da su on i Kim postali par još u 2012. godini, on joj je dosad darovao pregršt poklona, od dragulja nevjerovatne cijene, cvijetnih aranžmana, a nedavno je u poklone uključio i dionice. Skupi troškovi poklona koju su objavljeni u javnosti prelaze preko tri miliona dolara, pa pogledajte kakve je sve poklone Kim dobila dosad od svog voljenog supruga.

Cartier Panther narukvica

Za Kimin 32. rođendan 2012. godine, Kanye je kupio Cartier narukvicu od 35.000 dolara tokom njihovog izleta u Firencu. Pokazala ga je na Instagramu, naravno. “Rawr” je napisala zajedno s fotografijom.

Još jedna Cartier Panther narukvica 

Jedna Cartierova Panther narukvica definitivno nije dovoljna. Za Valentinovo 2013., Kanye je darovao Kim još jednu atraktivnu narukvicu. Ovaj neprocjenjivi dragulj je ukrašen dijamantima, uključuje smaragdne oči, nos onaksa i sjedi na crnoj manžeti s bijelim zlatnim ukrasom. Procjenjuje se da vrijedi između 68.000 i 73.000 dolara.

Da, još jedna Cartier narukvica

Ako ste mislili da je Kanye završio poklanjajući Kim Cartier narukvice, razmislite ponovo. Tokom izleta u Pariz, dobila je još jednu narukvicu za svoju kolekciju, čija vrijednost se procjenjuje na oko 65.000 dolara.

Zaručnički prsten

Kada je Kanye zaprosio  Kimu na bejzbol stadionu, San Francisco Giantsa, nije postavio pitanje samo sa bilo kojim prstenom. Reper je zamolio Kim da mu bude supruga sa 15-karatnim D, besprijekornim dijamantskim prstenom od Lorene Schwartz, vrijednim oko dva miliona dolara.

Ručno obojena Hèrmes Birkinova torba

Za Božić 2013. godine, West je naručio od jednog od svojih omiljenih umjetnika Georgea Condoa, da prilagodi Hèrmes Birkin torbu za Kim. Budući da je to jedna od unikatnih torbi, tačna vrijednost je nepoznata, ali procjenjuje se da iznosi oko 40.000 dolara.

Hiljadu crvenih ruža

Ništa ne govori o Valentinovu kao buket ruža. A Kanye, kao Kanye, nije se zaustavio na desetak. U 2014. godini poslao je Kim hiljadu crvenih ruža. Ako je cijena desetak vrhunskih ruža oko 40 dolara, hiljadu prekrasnih dugih cvjetova iznosilo bi do 40.000 dolara.

Zid od ruža

Ako ste mislili da je hiljadu crvenih ruža bila ekstravaganca, za Dan majki iste godine, Kanye je nadmašio sam sebe jer je tada svoju suprugu iznenadio zidom od ruža koje je postavio u dvorište. Vrijednost raskošnog zida, procjenjuje se na najmanje 10.000 dolara.

Dijamantski čoker

Nakon što je Kim rodila njihovog sina, Kanye je za poklon odabrao dijamantski čoker, u vrijednosti od milion dolara.

Dionice
Za jedan od svojih božićnih poklona u 2017. godini, Kanye je imao na umu Kiminu budućnost. Kupio joj je dionice Disney-a, Apple-a, Adidas-a i Netflix-a. Iako ne znamo koliko dionica je kupio od svake kompanije, na njenom Snapchat-u je podijelila uvid u količinu koju je kupio od Disneya i Adidasa. Disneyeve su bile u vrijednosti od sto hiljada dolara, a Adidasove u vrijednosti od 168.553 dolara.

Ukupna procjena: 3.683.000 USD
Dok javnost trenutno nije zadovoljna s Westom, zbog svojih komentara, ne možete reći da je muškarac koji pažljivo ne tretira svoju suprugu.

Ostaje nam još da vidimo šta će West pokloniti svojoj supruzi za godišnjicu braka.

Foto: Instagram

 

Pročitajte još