Izaberite najsretniji par i saznajte pravu istinu o svojoj vezi

Piše: Redakcija

Neverbalna komunikacija u vezi možda je čak i važnija od verbalne, tvrde socijalni psiholozi. O odnosu koji imate s voljenom osobom se može otkriti mnogo toga samo iz načina na koji vas gleda, kako se držite za ruke ili grlite ili kako se ponašate dok zajedno šetate.

Možda zvuči nevjerovatno, ali o vašoj vezi možete saznati mnogo toga upravo na temelju ovog neobičnog testa. Sve što je potrebno je da odaberete par koji vam izgleda najsretnije i saznat ćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.

Pažljivo pogledajte ovu sliku i razmislite – koji vam par izgleda najsretnije?

#1

U ovakvom paru, žena je ponosna na svog partnera i želi to pokazati svijetu. Ona je neovisna, vodi računa o sebi i ne zanima je što će drugi reći.

Muškarac u ovakvoj vezi cijeni zajednicu, posvećen je i želi unaprijediti odnos. Moto vaše veze je međusobna otvorenost.

#2

– Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena –  rečenica je koja savršeno opisuje ovakvu vezu. Tu žena obraća pažnju na važne stvari i ne dopušta da njen muškarac ostane u sjeni, piše Bright side.

Ona mu pomaže da se fokusira na stvari koje su u tom trenutku bitne i uz njenu podršku, on može daleko dogurati.

#3

Zasigurno, u vašoj vezi je muškarac glavni vođa. On je odgovoran, ali ponekad ima kratak fitilj. Međutim, žena je dovoljno mudra i smirena da uspijeva uravnotežiti ovu njegovu osobinu.

Vaš moto je:

– On nas drži oboje. Ona drži ravnotežu.

#4

Intimnost i zagrljaj pun povjerenja pokazuje da muškarac želi zaštititi svoju ženu od svih problema i biti joj podrška u svakoj situaciji.

Vašem uzajamnom poštovanju i bezuvjetnom povjerenju svi se dive i to je ono što drži vašu vezu i čini je toliko jakom.

#5

Vi živite u harmoniji i podržavate jedno drugo bez obzira na sve. Uživate u svakom zajedničkom trenutku, bilo da je to rafting ili maženje na kauču uz TV.

Vaša ljubav je za svako poštovanje.

#6

Vi niste par koji voli svoje emocije javno iskazivati. U vašoj vezi obje strane su jednake i vi cijenite želje, mišljenja i interese druge strane.

Možda se to ne vidi u javnosti ili na društvenim mrežama, ali kada ste sami, vi ste romantične, srodne duše koje obožavaju jedno drugo.

#7

Vi imate gomilu zajedničkih fotografija, svima pokazujete koliko se volite i ne bojite se javno iskazati svoje osjećaje.

Vama nikada neće biti dosadno jer imate puno zajedničkih interesa. Svi misle da ste predivan par, a vi im to svakako i dokazujete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti