Sinu promijenila ime nakon što joj su joj ga pogrešno istetovirali

Piše: Redakcija

Noćna mora svakog ko se tetovira je da mu pogrešno napišu ime ili poruku koju želi cijeli život nositi na svojoj koži. Još je gore kad vam pogrešno istetoviraju ime djeteta.

Šveđanka Johanna Giselhall Sandstrom odlučila se na očajnički potez nakon što joj je tattoo majstor tetovirao pogrešno ime njenog sina. Fatalnu pogrešku vidjela je tek kad je došla kući iz tattoo studija u Kyrkhultu. Umjesto “Kevin” na njenoj je ruci pisalo “Kelvin”.

– Kada sam vidjela pogrešku moje je srce stalo. Skoro sam se onesvijestila – iskreno će Johanna. Kada se vratila nazad u studio majstor se samo nasmijao i rekao da ne može učiniti ništa, osim vratiti joj novac. Odlučila je ukloniti tetovažu, no ispostavilo se da je to prekompliciran postupak pa je u dogovoru sa suprugom odlučila pormijeniti ime svom djetetu.

– Nikad nisam čula da se netko zove Kelvin. Kad sam malo bolje promislila shvatila sam da je to jedinstveno ime. danas mislimo da je bolje, nego Kevin –  kaže gospođa Sandstrom. Sam Kelvin nije ni osjetio razliku jer mu je ime promijenjeno kada je imao samo dvije godine.

– Obećala sam samoj sebi da ću 10.000 puta provjeriti prije, no što istetoviram ime svog trećeg djeteta Freje –  zaključila je ova mama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti