Monika Falyork privlači pažnju neobičnim make up kreacijama na licu

Piše: Redakcija

Dvadesetdvogodišnja studentica umjetnosti Monika Falyork iz Litvanije, privukla je pažnju javnosti svojim nevjerovatnim make up dizajnima kojima od svog lica napravi neobične 3D kreacije.

Krvave rane, predivni leptiri, “izrezano” lice, samo su neke od ideja za koje je potrebno nekoliko sati. Monika ulaže mnogo truda kako bi iscrtala, obojila i osjenčila svaku kreaciju.

Na društvenim mrežama ima više od 100.000 fanova koji prate njen rad i bodre je.

https://www.instagram.com/p/Bh4SKDAHHCl/?taken-by=powerpuffmoniq

– Sretna sam kada vidim toliko komplimenata i ohrabrujućih riječi ispod svojih fotografija. Nikada nisam mislila da mi se to može dogoditi. Sretan sam kada stvaram i stvaram samo kada sam sretna. Nadam se da se taj krug nikada neće okončati. Nakon što diplomiram voljela bih raditi kao make-up umjetnica – kazala je Monika.

https://www.instagram.com/p/BhErC0EH9-C/?taken-by=powerpuffmoniq

Ovim se počela baviti nakon što su se ona i njeni prijatelji pripremali za Noć vještica. Eksperimentirala je sa šminkom i od tad ne prestaje.

Monikin rad možete pratiti putem Facebooka i Instagrama.

https://www.instagram.com/p/BgBpSjqHpG1/?taken-by=powerpuffmoniq

https://www.instagram.com/p/BfCHenJHoEO/?taken-by=powerpuffmoniq

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti