Šta spremaju u Huaweiju: Stiže prvi savitljivi mobitel

Piše: Redakcija

Kineski proizvođač mobitela navodno bi krajem godine mogao predstaviti prvi svjetski savitljivi pametni telefon, piše tportal.

Samsung, Lenovo, Sony, LG i Apple navodno svi pripremaju doista savitljivi smartfon. No, čini se kako bi ih Huawei mogao prestići. Tako tvrdi korejski ETNews, pozivajući se na izvore izravno upućene u Huaweijeve planove.

Ako im je za vjerovati, upravo takav uređaj je u pripremi za premijeru u studenom ove godine. Huawei je, opet navodno, nedavno s dobavljačima potpisao ugovore o tajnosti. Nagađa se kako bi mogao imati LG-jev zaslon.

Savitljivi smartfon mogao bi biti predstavljen u studenom, no u prodaji bi se mogao naći tek 2019. godine, nakon što Huawei prikupi povratne informacije temeljem kojih bi doradili finalno izdanje namijenjeno tržištu, piše Tech Radar.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti