Zanimljivosti

Nevjera po Zodijaku: Kako varaju Vaga, Djevice, Bikovi…

Rakovi kad varaju će se često opravdavati umorom, Vage će se stalno uređivati, a Djevice će vas više nego inače kritizirati, ali ako vi nju prevarite vidjet ćete se na sudu….

Pročitajte kako varaju znakovi horoskopa i kako reaguju na prevaru, piše 24sata.hr.

Ovan

Ovan vara: Ovnovi su brutalni i kada varaju. Ukoliko pronađu nekog novog ili imaju kratku aferu, reći će vam to potpuno otvoreno. Neće im biti jasno zašto se ljutite, kada oni vas vole, ali jednostavno ne mogu odoljeti jakim nagonima.

Na prevaru reagiraju: S obzirom da Ovnovi raspolažu s enormnim dostojanstvom, u slučaju prevare brzinom munje okrenu glavu i više se nikada ne jave. Ako je kojim slučajem prevara uzrok rastave braka oni će napraviti sve što je u njihovoj moći da bivšem partneru zagorčaju život pravnim putem, pogotovo muškarci.

Bik

Bik vara: Bik u pravilu ne vara dok god postoji ljubavi jer su jako lojalni, ali ako vas prevare, onda znate da vas više ne vole i vjerovatno će se vjenčati s osobom s kojom su imali aferu.

Na prevaru reagiraju: Problem s Bikovima je što mogu strahovito dugo trpiti čak i prevaru. Mogu biti svjesni svega i ne napraviti ništa. Durit će se, gunđati, zapomagati, ali dok nešto konkretno ne učine kroz partnerov krevet proći će još deset ljubavnika. Bikovima je strahovito teško odvojiti se od partnera pogotovo ako su materijalno osigurani.

Blizanci

Blizanci varaju: Iako će se oni sami odjednom sasvim promijeniti kada počnu varati, svom partneru/ici će reći da su se oni promijenili. Osim toga, partner/ica će im odjednom postati krivi za sve, a ako veza i pukne, sve će uvjeriti da to nije njihova krivica. Jedan od čestih pokazatelja da su Blizanci nevjerni je i to kada im odjednom treba puno duže da vam uzvrate poziv ili poruku.

Na prevaru reagiraju: Blizance će nevjera prilično pogoditi i počet će preispitivati život i vezu. Željet će vikati na partnera ili partnericu, ali im u isto vrijeme ne žele pokazati da ih je prevara ikako pogodila. Jedna stvar je sigurna, Blizanci će nakon prevare prekinuti svu komunikaciju s partnerom ili partnericom, barem dok se sami sa sobom ne dogovore kako će dalje.

Rak

Rak vara: Rakovi ne žele izgubiti sigurnost, ali ni ljubavnika. Na nevjeru će upozoriti često izgovaranje umorom i opterećenošću obavezama. Postane li Rak rastrošan, a vi ne znate na što troši novac, pojačajte oprez.

Na prevaru reagiraju: Prevara na Raka ostavlja trajne posljedice. Nakon što ga partner prevari, u svakoj će sljedećoj vezi biti opterećen mišlju da ga čeka isto iskustvo. No kako obožavaju djecu i žele okupiti porodicu, spremni su sve oprostiti.

Lav

Lav vara: Glumit će da je sve u redu. Postat će savršeni partneri, pa će muškarac Lav ugađati na sve načine, a žena pripremati najdraža jela i uvijek biti dotjerana.

Na prevaru reagiraju: Osim što su povrijeđeni, muči ih podsmijeh okoline i svijest da je u očima drugih srušena idealna slika njihove veze. Teško će ponovno vjerovati partneru i zato ga vjerovatno ostaviti.

Djevica

Djevica vara: Uvijek će za sve imati alibi. No postat će kritični i provokativni te stalno isticati vaše mane. Počne li žena Djevica izbjegavati seks, posumnjajte.

Na prevaru reagiraju: Nakon što saznaju za nevjeru, angažirat će advokata ne bi li saznali što dobivaju, a što gube razvodom. Smireno će nastojati uvesti red u svoj život, ali bez bivšeg.

Vaga

Vaga vara: Dok varaju, ponašaju se poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se uređuju, tuširaju i presvlače. Sve će učiniti da zataje nevjeru, a sazna li partner, reći će da je to samo flert.

Na prevaru reagiraju: Nastojat će shvatiti partnerove motive i diplomatski pokušati riješiti problem. Znaju praštati, a vode se motom da je ljudski griješiti. Čak i ako shvate da je gotovo, borit će se.

Škorpija

Škorpija vara: Škorpija vara vrlo samozatajno i smireno. Muškarac uredno će spavati s partnericom i neće gubiti interes za nju, a žene će odati zaljubljen pogled. No i dalje će biti ljubomorni i stalno vas provjeravati.

Na prevaru reagiraju: Odmah žele saznati ko je taj treći. Htjet će se osvetiti i istog trena završavaju sve fizičke i osjećajne veze s partnerom, bez obzira na to je li riječ o vezi, braku ili djeci.

Strijelac

Strijelac vara: Otkrit će ih filozofiranje pa će muškarac Strijelac govoriti da vam je veza postala monotona, a žena neće ništa braniti i propagirat će ravnopravnost. No prije nego što partner posumnja, Strijelci će sami priznati.

Na prevaru reagiraju: Pokušat će dokučiti razloge zbog kojih je prevaren. Neće odmah razmišljati o razvodu ili prekidu, nego će razgovarati s partnerom kako bi zajednički uvidjeli koliko ima šanse i ljubavi za ispravak pogreške.

Jarac

Jarac vara: Upuste li se u nevjeru, ona može označiti kraj dosadašnje veze jer im strašno smeta što su razapeti na dvije strane. Ako je riječ o prolaznoj pustolovini, najvjerovatnije za to partner nikad neće saznati.

Na prevaru reagiraju: Podnijet će partnerovu drskost, ali nevjeru nikad! Bez ikakvih propitkivanja ostavit će partnera, a pomirenje im neće ni pasti na pamet. Cijeli događaj pokušat će što prije zaboraviti.

Vodolija

Vodolija vara: Kod muškarca posumnjajte počne li predlagati slobodnu vezu, a žena će govoriti da joj treba više društva i da u pravoj vezi nema provjeravanja.

Na prevaru reagiraju: Svjesni su da je nevjera česta pojava u vezama i brakovima pa ih to neće šokirati. Možda će kriviti i sebe. Neće prekinuti odnos, čak štoviše, interes za partnera će se pojačati.

Ribe

Ribe varaju: Ribe mogu voljeti više partnera odjednom i jednako se odnositi prema njima. Nerijetko će se izgubiti u vlastitim lažima, a najbolje ćete ga otkriti ako malo popije. Tada će progovoriti o svemu, a sutra sve negirati.

Na prevaru reagiraju: Toliko se vežu za partnera da na nevjeru katkad ostaju i slijepi. Ne žele uvidjeti istinu, a ako je partner grubo “servira”, histerizirat će i pasti u depresiju. No neće ga ostaviti.