Astrologija zna kako osvježiti vezu

Piše: Redakcija

VAZDUŠNI ZNACI

Blizanci, Vaga i Vodolija vole komunicirati, pa će ih rituali koji podrazumijevaju pričanje, pisanje i sve vezano za riječi angažirati. Vazdušni znaci moraju biti stimulirani, jer će inače zapasti u dosadu, pa uvijek planirajte neke aktivnosti koje će ih održati aktivnim.

Ideje: Odvojite jedno veče za igre s riječima samo za vas dvoje. Jednom mjesečno organizirajte ,, megdan” na kojem ćete jedno drugom čitati svoju haiku poeziju u kojoj ste pisali o onome što osjećate jedno prema drugom. Idite na poetsko veče ili organizirajte večer na kojem ćete čitati knjigu omiljenog autora.

VATRENI ZNACI

Ovan, Lav i Strijelac žele akciju i pokret i može im biti teško ostati neko vrijeme mirni u jednom mjestu. Pošto ne vole raditi istu stvar sve vrijeme, jedna noć sedmično određena za zabavne aktivnosti dobra je za njih – sve dok su aktivnosti uzbudljive i stimulativne.

Ideje: Idite u teretanu u kojoj možete se penjete uz kamen. Upišite časove plesa koji nijedno od vas dvoje ne zna. Isplanirajte jednom sedmično izlazak i nikad nemojte raditi ono što ste radili na prethodnim sastancima.

VODENI ZNACI

Rak, Škorpion i Ribe moraju uspostaviti emotivnu konekciju, pa pronađite neku aktivnost koja vam pruža mogućnost da se povežete još bolje u emotivnom smislu.

Ponovno otkrivanje emotivnih dubina onog drugog učinit će da se vodeni znaci osjete ugodnije u vezi.Vodeni znaci moraju istražiti i svoju imaginaciju, pa će neke umjetničke aktivnosti biti korisne kako bi je ispoljili.

Ideje: Gledajte zajedno filmove koji su ispunjeni emotivnim nabojem. Idite na predavanja vezana za neku umjetnost kako biste jedno s drugim podijelili svoje umjetničke sklonosti i sposobnosti.

ZEMLJANI ZNACI

Bik, Djevica i Jarac su praktičari i vole vidjeti rezultate svog truda. Rituali i rutine kojima se nešto postiže najviše će prijati ovim znacima. Radije će s vama učiniti nešto korisno nego zabavno. Nađite neke aktivnosti koje su zanimljive, ali u isto vrijeme i praktične.

Ideje: Zasadite i održavajte vrt zajedno. Pustite muziku i sređujte kuću zajedno, pa povremeno i igrajte. Budite praktično kreativni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti