Kako uspješno održati vezu na daljinu u samo tri jednostavna i efikasna koraka

Piše: Redakcija

Bez obzira radi li se nekoliko stotina kilometara ili o različitim kontinentima, veza na daljinu zna biti itekako teška.

Ne postoji zamjena za buđenje pored voljene osobe i dijeljenja svakodnevnih situacija, ali ponekada veze zahtijevaju i takva vremena. Ali, bez uzrujavanja jer i takav tip veze ne mora biti bauk i nešto loše.

Naravno da je teško, ali uz današnju tehnologiju i malo kreativnosti možete učiniti da velika udaljenost i nije toliki problem. Dapače, količina vremena koju provedete pričajući može dovesti do jedne nove dimenzije veze, a postoji li išta bolje od onog trenutka kada se napokon vidite?

Ali, ako vam treba pomoć, donosimo nekoliko savjeta kako uspješno održati vezu na daljinu.

Nikada ne pretpostavljajte kako vaša bolja polovica ne želi znati što radite

Bez obzira na to koliko vam se vaš dan činio dosadnim, podijelite to sa svojim partnerom. Subota je navečer, a vi ostajete kući uz čašu vina? Reci mu. Prolili ste kafu po sebi čim ste došli na posao? Pohvalite se vlastitom spretnošću. Sitnice čine dan, a vašu bolju polovicu isto to zanima.

Igrajte se pitanjima

Ovo je idealan način zabavne komunikacije ako ste tek na početku veze, ali itekako može začiniti i duže odnose. Postavljajte pitanja koja su vas uvijek zanimala, od malih stvari poput imena prvog ljubimca pa sve do porodičnih situacija, prijateljstava i ostalog. Ne samo da možete postaviti gomilu pitanje, nego jednako toliko možete otkriti o sebi.

Isprobajte sexting

Ne samo što uz seksi dopisivanje možete začiniti vezu, nego je to i odličan način uvertire za spavaću sobu kada se napokon vidite. Otkrijte si međusobno što najviše volite, što baš i ne i otvoreno pričajte o tim stvarima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti