Matt LeBlanc: Objasnio zašto nikad neće moći pobjeći od uloge koja ga je proslavila u seriji Prijatelji

Piše: Redakcija
Proslavio se igrajući Joeya Tribbianija u ‘Prijateljima’, jednoj od najgledanijih humorističnih serija ikad, a Matt LeBlanc (50) je u utorak u intervjuu za Sydney Morning Herald otkrio zašto nikad neće moći pobjeći od najprepoznatljivije uloge koju je snimio.

– Vrlo sam ponosan na taj projekt. Ni ne osjećam potrebu da ga ostavljam iza sebe, a mislim da ni jedan od mojih kolega koji je glumio u seriji nikad neće ni moći pobjeći od te serije. Ali ja ni ne vidim razlog zbog kojeg bi to morali – rekao je.

Kako je objasnio, to je serija koju svake godine otkrivaju nove generacije.

– U svakom trenutku ‘Prijatelji’ se prikazuju u cijelom svijetu , nasmijavaju ljude i to je u cijeloj ovoj priči najbitnije – objasnio je Matt.

I dok serija ima brojne fanove, Mattova 13-godišnja kćer Marina nije jedna od njih.

– Ona ‘Prijateljima’ nije impresionirana, a mislim ni da joj nisam zbog toga cool. Njezini prijatelji vole seriju, ali ona se na nju ne obazire – izjavio je glumac koji nakon ‘Prijatelja’ nije snimio ulogom kojom bi mogao nadmašiti onu Joeya.

Trenutno glumi u sitcomu ‘Episodes’, u petoj i zadnjoj sezoni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti