Mama snimila video da dokaže mužu kako ništa ne radi cijeli dan

Piše: Redakcija

Kada kažemo da je žena na porodiljskom, onda pomislimo kako one cijeli dan odmaraju. No, nije tako. Jedna premorena majka odlučila je pokazati svom suprugu da je u krivu kada joj je rekao da “ništa ne radi cijeli dan”, pa je snimila time-laps video svog dana kako bi pokazala koliko uistinu ima posla, piše portal 100posto.hr. Gemma Chalmers, odlučila je upaliti kameru nakon što ju je partner John Jones zezao da “uživa u slobodnom danu”, on je izlazio iz kuće i kretao na posao. Majka je odlučila dokazati kakav joj je zapravo ritam, te da bi joj dan na poslu zapravo značio odmaranje. Njena objava na Facebooku postala je viralna.

– Cijeli vikend moj dragi kuka kako ne radim ništa po cijele dane, zato sam mu odlučila pokazati moj cijeli dan, napisala je.

Video traje osam minuta i daje brzi uvid u majčin dvanaestosatni dan. Započinje tako da priprema njihovog dvogodišnjeg sina Kaylea za igraonicu, za to vrijeme ona čisti skoro sve prostorije u kući i sprema odjeću. Nakon što je pokupila sina i stavila ga na kratko spavanje, mama razvrstava odjeću prije nego što priprema ručak i vozi sina na govorne vježbe.

– Mama sam cijeli dan, uz to i čistačica, vozačica, kuharica, pripovjedačica, medicinska sestra, partnerica za igranje, trenerica za hrvanje, učiteljica, umjetnički direktor, trenerica za kahlicu, šampion u škakljanju, održavač garderobe i osobni stilist, operater veša i osobni kupac, kao i još mnogo, mnogo toga, napisala je

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti