Poznati koji su nekada bili beskućnici a danas su milioneri

Piše: Redakcija

Svima je poznat pojam “američki san”, no samo su ga neki uspjeli ostavariti.  Od dna do vrha jako je teško doći, no ovim je zvijezdama to uspjelo.

Donosimo vam osam celebrityja koji su se proslavili uprkos svim životnim poteškoćama i preprekama.

Jennifer Lopez

Danas jedna od najplaćenijih glumca i pjevačica Jennifer Lopez, nekadqa je bila samo ambiciozna djevojka. Nakon što je završila srednju školu, želja njene majke bila je da studira, no J. LO je imala samo jednu želju – postati plesačica. Bez majčine podrške, noći je provodila na kauču u plesnom studiju.  Trud i tvrdoglavost su joj se isplatili jer je ubrzo počela zarađivati. Danas se bogatstvo ove pjevačice, glumice i producentice procjenjuje  oko 300 milijuna dolara.

Jim Carrey

Glumac je  sa 18 godina odustao od srednje škole, a s porodicom  je živio u kamp-kućici. Ubrzo se cijela obitelj smjestila u dvorište kuće njegove starije sestre. U tako teškoj situaciji, Jim je,  počeo razvijati smisao za humor – koji ga je na kraju proslavio i donio mu novac.

Halle Berry

Oscarovki Halle Berry put do zvijezda bio je trnovit. kao dvadesetogodišnja djevojka preselila se  u Chicago, ali je ubrzo je ostala bez novca te je bila prisiljena živjeti u prihvatilištu za siromašne. to ju je naučilo da se snađe u svakoj životnoj situaciji.

Dr. Phil McGraw

Najpoznatiji televizijski psiholog kojeg je proslavila Oprah sa samo  12 godina  s ocem se uselio u automobil. Život je imao drukčiji plan pa se Phil školovao i sakupio bogatstvo vrijedno 280 miliona dolara zahvaljujući brojnim knjigama i televizijskih angažmanima.

Hilary Swank

Talentirana Hilary odrasla je u kampu s prikolicama, a kada je bila tinejdžerica, odselila se s majkom u Kaliforniju kako bi se okušala u glumi. Prije nego što je uspjela, Hilary je sa majkom živjela u automobilu. No njen  trud da uspije se isplatiopa je prije 30-te dobila  dva Oscara.

Daniel Craig

Popularni “James Bond” danas je težak 65 miliona dolara, no nekad je spavao po klupama u parku i čekao svoju pravu priliku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti