Kreativna domaćica: Slatke pite kao prava kuharska umjetnost

Piše: Redakcija

Tokom dana, ona je izvršna asistentica na fakultetu u Seattleu, a u slobodno vrijeme radi kolače koji su naprosto prekrasni.

Na prvi pogled nevjerojatna umjetnička djela, zapravo su pite umjetničke pite. Iako je prije u svoje slobodno vrijeme pekla klasične torte, muffine i kolače, prije malo više od godinu na Pinterestu je otkrila neobično izrađene pite i krenula i sama eksperimentirati.Ono što njezine ”kreacije”čini dodatno posebnima jest što sa svakom novom pitom, Lauren improvizira, poigrava se oblicima i detaljima i nikada ne ide na isprobane metode ukrašavanja.

Kombiniranje boja i geometrijskih uzoraka za koje vjeruje kako najbolje funkcioniraju s tijestom dolazi od sezonskog voća, a izbjegava umjetneboje za hranu.

“Obično imam neku nejasnu ideju u glavi za dizajn, a zatim samo improviziram dok radim, ovisno o tome koliko dobro tijesto ili voće surađuju s mojom vizijom. Moje konačne proizvode općenito su sretne nesreće, zbog čega sam posebno iznenađena oduševljenjem publike”, zaključila je Lauren za BuzzFeed.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti