Angelina Jolie režira film o Drugom svjetskom ratu

Piše: Redakcija

Nakon što je snimila film o Bosni „U zemlji krvi i meda“,  Angelina Jolie je odlučila ponovo režirati. Ovoga puta radnju svog novog filma „Unbroken“ smjestila je u period Drugog svjetskog rata, piše portal RTL-a.

„Unbroken“, temeljen na knjizi Laure Hillenbrand, prati život olimpijca i ratnog heroja Louisa Zamperinija koji je s još dva člana posade preživio na splavu 47 dana nakon pada aviona, prije nego što ga je pronašla japanska mornarica i zarobila.

Knjiga je bila na vrhu top liste bestselera New York Timesa 146 sedmica zaredom i jedna je od najbolje prodavanih knjiga od 1942., kada se popis počeo objavljivati. Naslovnu ulogu u filmu glumit će Jack O’Connell, a u glumačkoj ekipi bit će i Garrett Hedlund, Domhnall Gleeson i Finn Wittrock.

Angelina je s djecom proteklih sedmica boravila u Australiji gdje je razgledala lokacije za snimanje.

Zamjenik predsjednika vlade New South Walesa Andrew Stoner kazao je kako će produkcija Universal Pictures donijeti milione dolara prihoda toj saveznoj državi i stvoriti najmanje 300 novih radnih mjesta, piše RTL.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti