Posljednje s Azrinog radara: Šta je IN, a šta OUT

Piše: Redakcija

IN

 Bež boja

Bež boja boja vratila se ove jeseni i još jednom pokazala da je trend koji će obilježiti cijelu godinu. Savršen outfit postignite kombiniranjem komada u različitim nijansama ove boje.

 Planeti je potrebna pomoć

Tek nekoliko jednostavnih promjena u svakodnevnom životu dovoljno je da učinite dobro djelo za okolinu u kojoj živite. Počnite s kupovinom eko četkice za zube koja je napravila malu revoluciju u oblastu oralne njege, obzirom na to da je dizajnirana kako bi promovirala skromnost i odgovornost.

Bob frizura

To što joj nije odoljela ni Monica Belluci najbolje govori o popularnosti bob frizure. Najbolja stvar kod ove frizure je to što omogućava raznovrsnost, te ćete se iznenaditi koliko toga možete napraviti sa svojom kosom ošišanom na bob.

 Putovanje s partnerom

Prema istraživanju „Harvard Medical School“ putovanje s voljenom osobom, barem jednom godišnje, umanjuje stres, doprinosi poboljšanju imuniteta i smanjuje mogućnost pojave srčanih bolesti. Vrijeme provedeno na ovaj način ima jednake benefite kao i redovno spavanje i izbalansirana ishrana.

 OUT

 Outfiti s piste

Na nedavno završenim sedmicama mode su, osim odjeće, predstavljeni i novi trendovi u svijetu šminkanja, asesoara i frizura. No, trebate znati da je, uglavnom,  riječ o lookovima koji su namijenjeni za pistu, a nikako za svakodnevnu šetnju gradom.

Phubbing

Riječ je o stalnom gledanju u ekran pametnog telefona dok smo okruženi drugim ljudima. Iako nema naše riječi za ovaj fenomen, možemo ga definirati kao ignoriranje druge osobe, a zbog gledanja u telefon. Imajte na umu da bi vas upravo „phubbing“ mogao koštati prijateljstva i veze.

 Solarij tokom cijele godine

OK, priznajemo da preplanuli ten doprinosi atraktivnom izgledu, no, trebate imati na umu da je nastupio period onih nešto hladnijih dana u godini. To svakako znači da pretjerana preplanulost može dovesti do kontraefekta.

 Pravo krzno

Zašto bismo nosile pravo krzno, kada su nam omiljeni brendovi u svojim kolekcijama predstavili sjajne komade od vještačkog krzna koji izgleda raskošno poput pravog?

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti