Ljudski Ken ipak ne odustaje: Ide i na 12. operaciju nosa

Piše: Redakcija

Rodrigo Alves, poznatiji kao ljudski Ken otvoreno priča o svojim plastičnim operacija, kojih je dosada imao čak 72. Iako je rekao da više neće ići pod nož, to ipak nije istina. Nakon 11. rinoplastike, odnosno operacije nosa, sve mu se počelo raspadati pa će morati to popraviti.

– Rezultati su prvo bili jako zadovoljavajući, ali morat ću na još jednu operaciju jer se sve počelo urušavati, propada i iskreno, jako se bojim. Svaki put je rizik sve veći i bojim se da doktori neće uspjeti trajno popraviti moj nos – otkrio je.

https://www.instagram.com/p/B3X5UbwlSz_/

Posljednju je operaciju obavio u Iranu, jer u Velikoj Britaniji, gdje živi nije mogao proćai doktora koji bi ga operisao. Naime, upozorili su ga da bi, ukoliko nastavi, mogao završiti s rupom na licu, a i u svom je životu previše puta bio pod anestezijom pa mu je organizam jako slab i postoji opasnost da će mu srce otkazati. Na tu je posljednju operaciju nosa morao jer zbog komplikacija nije mogao disati.

https://www.instagram.com/p/B2TnWEhlFAD/

– Imao sam 72 operacije jer je bilo puno komplikacija i stvari su se morale popraviti. Prije sam ih želio, sad ih moram obaviti. U posljednjih sam nekoliko mjeseci dobio 20 kilograma jer sam bio pod stresom zato što nisam mogao disati – rekao je Rodrigo.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti