Horoskop: Vage su sangvinici, njihov temperament balansira od najvedrijeg do najtužnijeg

Piše: Redakcija

OVAN

 

21.III – 20.IV

 

Ljubav: Vaša veza je stabilna, pa je ovo pravo vrijeme i za romantično “gugutanje” s partnerom. Ako ste slobodni, vaš ljubavni život isprepliće se s poslovnim.

 

Posao: Šarmom i optimizmom osvajate kolege, bez teškoća ostvarujete svoj cilj. Najviše sreće imate u projektima koji zahtijevaju spretnost i smisao za estetiku.

 

Zdravlje: Dobijate i dodatnu energiju.

 

 

BIK

 

21.IV – 22.V

 

Ljubav: Skloni ste zaljubljivanju. Strast vas navodi na nerazumne odluke. Sumnjate u partnerovu vjernost, ali i sami ste skloni flertu. Smirenje dolazi krajem  sedmice.

 

Posao: Sve se odvija uz puno taktiziranja. Samozatajni ste, nepovjerljivi, a  poslovne planove pomno skrivate. Dopuštate da vam se približe samo pravi, provjereni prijatelji.

 

Zdravlje: Sve bolja forma, izgled.

 

BLIZANCI

 

23.V – 22.VI

 

Ljubav: Nova ljubav se smiješi. Zasnovana je na tjelesnoj privlačnosti, ali ko zna… Ako već imate stabilnu vezu, osjećate sklad i razumijevanje s voljenom osobom.

 

Posao: U radnom okruženju dominira topla atmosfera. Originalni ste, kreativni i maštoviti. Spretno izlazite iz svake zamke. Imate mogućnost za veću ili vanrednu zaradu.

 

Zdravlje: Sve je u najboljem redu.

 

 

RAK

 

23.VI – 22.VII

 

Ljubav: Ljubavni život je veoma skladan, a veza prolazi kroz novostečenu strast. Ako ste sami, šarm i moć zavođenja dolaze do izražaja. Nova osoba ulazi u vaš život.

 

Posao: Što više se aktivirajte, iskoristite sve mogućnosti. Imate priliku za napredovanje i stabiliziranje finansijske situacije, pogotovo ako razmišljate o promjeni posla.

 

Zdravlje: Sve je dobro, blistate.

 

 

LAV

 

23.VII – 22.VIII

 

Ljubav: Vaš emotivni život je uzbudljiv, protkan iznenađenjima. Koristite svaku priliku za druženje s voljenom osobom. Ako ste slobodni, snažno ćete se zaljubiti.

 

Posao: Novi planovi vraćaju vam volju za rad, naglašavaju optimizam. I finansijska prognoza više je nego povoljna. Vaš trud i zalaganje primjereno su nagrađeni.

 

Zdravlje: Opustite se, okrenite se sebi.

 

 

DJEVICA

 

23.VIII – 22.IX

 

Ljubav: Imate neodoljivu potrebu da nešto promijenite u vezi. Bježite od monotonije. Ako ste slobodni, jedna osoba unosi neizvjesnost, ali i slatko treperenje u vaš život.

 

Posao: Puni ste entuzijazma, motivirani za nove aktivnosti, ali sve vam se čini lakše nego što jeste. Uz dodatni trud, vaša poslovna priča imat će  pozitivan saldo.

 

Zdravlje: Izađite u prirodu, šetajte.

 

 

VAGA

 

23.IX – 22.X

 

Ljubav: Posebno je naglašeno ljubavno područje. Vaša veza sija novim sjajem, a odnos s partnerom dobija na zrelosti. Ako ste sami, moguća je nova, strastvena ljubav.

 

Posao: Zadovoljni ste kako se odvija vaš plan. Ovo je period uspona u svim segmentima. Ako pripremate nešto posebno, s lakoćom i bez nervoze prolazite prepreke.

 

Zdravlje: Raspolažete velikom unutarnjom snagom.

 

Upoznajte ih: Vage su sangvinici, njihov temperament balansira od najvedrijeg do najtužnijeg, od nastupa potištenosti do veselosti. Njihov mentalni sklop funkcionira tako da vrlo inteligentno pronalaze put, kako bi u polemici i raspravi pobijedili – bilo koga. Partnerstvo im je najdublja potreba, jer mrze biti sami.

 

Idealisti su, ali ako njihova očekivanja budu narušena, mogu se veoma razočarati. Kada im je mnogo stalo do veze i partnera, veoma ležerno se koriste svim mogućim trikovima, pa rijetko kada ne uspijevaju dobiti ono što sebi zacrtaju. Izvanredni su partneri, ali samo onima koji mogu shvatiti da na taj način ne uzdižu svoje egoistične potrebe, već da je to njihova prava priroda.

 

ŠKORPIJA

 

23.X – 22.XI

Ljubav: Nude vam se neslućene mogućnosti. Romantika i emocije vam zaokupljaju misli više od bilo čega drugog. Ako ste sami, na pragu ste nove ljubavne priče.

 

Posao: Možete očekivati priznanje za svoj rad, ali i splet povoljnih okolnosti, što će vam sve olakšati. Sve vrvi od originalnih, svježih ideja i neslućenih mogućnosti.

 

Zdravlje: Imate sve više energije.

 

 

STRIJELAC

 

23.XI – 22.XII

 

Ljubav: Vama u ljubavi, naprosto, cvjetaju ruže. Imate priliku za lijepu vezu, punu strasti i romantike. Ako ste dugo s partnerom, imate mnogo novih planova i nadanja.

 

Posao: Očekuje vas ostvarenje plana. Jedna odluka ili ideja, pokazat će se višestruko isplativom. Ipak, dobro razmislite možete li ispoštovati sve što ste prihvatili.

 

Zdravlje: Možete biti potpuno zadovoljni.

 

 

JARAC

 

23.XII – 21.I

 

Ljubav: Osjećate radost življenja i neslućeni entuzijazam. Osoba koju volite, i koja voli vas, s olakšanjem će shvatiti da se iza vaše suzdržanosti krije mnogo emocija.

 

Posao: Vaše aktivnosti odvijaju se, uglavnom, utvrđenim redoslijedom. S lakoćom obavljate i najteže obaveze. Koristite svaku priliku da kolege zadivite originalnim idejama.

 

Zdravlje: Obogatite prehranu svježim voćem.

 

VODOLIJA

 

22.I – 19.II

 

Ljubav: Imate potrebu za slobodom, što je potaknuto nemirom. Iz toga ćete isplivati kada se snažno zaljubite u osobu koju već poznajete. Moguće je, ponovo, u sadašnjeg partnera.

 

Posao: Sedmica je povoljna za dogovore i ugovore. Odlikuje vas osjećaj za ispravan pristup problemima, pa možete slobodno plasirati svoje ideje. Zadovoljni ste i finansijama.

 

Zdravlje: Koriste vam šetnje i lagana hrana.

 

 

RIBE

 

20.II – 20.III

 

Ljubav: Želite nesmetano uživati u ljubavi. Veza dobija novi kvalitet, a voljena osoba vas gleda zaljubljenim očima. Ako ste slobodni, snovi postaju stvarnost.

 

Posao: Slijedi ugodno iznenađenje u vidu novog posla, koji donosi i značajan priliv novca. Inteligentno i majstorski koristite sve svoje, ne baš male, potencijale i talente.

 

Zdravlje: Opušteni ste, sretni i zadovoljni.

 

 

 

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti