Najplaćeniji glumci u historiji: Po jednoj epizodi snimljene serije zarađuju pravo bogatstvo

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Dobro je poznato kako “Apple” plaća više skoro četiri miliona dolara po epizodi kako bi zadržao glumice Jennifer Aniston i Reese Whitherspoon za njihovu nadolazeću originalnu seriju “The Morning Show”. Također, mnogi znaju da su plate ovih glumica blizu vrha liste najvećih  po epizodi u historiji televizije.

https://www.instagram.com/p/B2Pqo3mhpGp/

Ipak, Jennifer i Reese nisu jedine koje toliko zarađuju, a “celebritynetworth.com” izdvojio je najplaćenije televizijske zvijezde u historiji.

Na prvom mjestu našao se glumac Charlie Sheen, koji u seriji “Dva i po muškarca” po pozodi zaradio i do 1.2 miliona dolara. Nakon njega slijedi glumac Ray Romano, kojeg gledatelji pamte po ulozi Raymonda Barone u seriji “Svi vole Raymonda”.

Cijelu listu možete pogledati ovdje

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti