Uradite u septembru

Piše: Redakcija

Mjesec koji najavljuje jesen je tu. Uradite nešto dobro za sebe i svoje vrijeme ispunite kvalitetnim stvarima. 

Posjetite 12. Weekend Media Festival

Ovogodišnji 12. Weekend Media Festival, koji se održava od 19. do 22. septembra u Rovinju, donosi mnoštvo medijskih i marketinških poslastica. Jedna od njih je i predavanje u sklopu masterclassa, jednog od najznačajnijih biznismena iz industrije luksuznih brendova, prvog čovjeka Hublota i Zenitha i non-executive direktora poslovne jedinice za satove grupacije LVMH Watches Worldwide, Jean-Claude Bivera. Ovaj veliki marketinški stručnjak je na svom profesionalnom putu skoro preko noći uspio od relativno mladih modnih kompanija napraviti luksuzne brendove, koji su danas stvar prestiža i čije proizvode svi žele u svojoj privatnoj kolekciji.

Sjećanje na Sarajevo

Nađete li se na Baščaršiji, a želite kupiti suvenir ili neki predmet koji će vas posjećati na dane provedene u Sarajevu, romantični stih iz pjesme „Ruža“, najpoznatije bh. muzičke zvijezde Dine Merlina, napisan na koricama rokovnika, majice, torbe, jastuka, šolje ili čestitke, može biti idealan izbor.

Mislite na najmlađe 

Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka” i ove godine obilježava Zlatni septembar – mjesec podizanja svijesti o dječijem raku, nizom u septembru. Građani mogu podržati ovu kampanju, pozivajući jedinstveni humanitarni broj telefona 17010. Jednim pozivom se doniraju 2 KM, a ujedno se pruža velika podrška mališanima i njihovim porodicama.

Jesen s knjigom

Posebnu draž jesenjim ritualima dat će vaša odluka da se vratite knjigama. Zato, ovog septembra pronađite mir dok čitate i upoznajte sebe kroz djela svjetske književnosti.

Pročitajte još