Uspješno poslovanje: Otkriveno koliko su prošle godine zaradili Lepa Brena i Saša Popović

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Najveća produkcija na Balkanu „Grand” u posljednjih pet godina zabilježila je rast zarade koji se mjeri u milionima eura, pišu srbijanski mediji.  Naime, 2018. godine krajnji bilans bio je od skoro 4.000.000 neto prihoda, što je osam puta više nego u periodu od prije nekoliko godina.

View this post on Instagram

#zikajaksic #lepabrena #sasapopovic

A post shared by Sasa Popovic 🌟 (@sasa_popovic_grand) on

Ovo znači da su Lepa Brena i Saša Popović, iako više nisu većinski vlasnici kompanije, svoje bankovne račune uvećali za velike svote novca. 

Prema podacima iz srbijasnke Agencije za privredne registre, Lepa Brena i dalje posjeduje 25 posto produkcije preko kompanije registrovane na Kipru. Tako je njoj kao vlasnici četvrtine kapitala, prema ovoj računici od zarade prošle godine pripao oko milion eura, dok je Saša dobio oko 960.000 eura , s obzirom na to da je suvlasnik 24 posto „Granda”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti