Amir Kazić Leo pokazao kako je izgledao prije 24 godine

Piše: Redakcija

„Kreni“, „Ivana“, “ Hej, stani, pričekaj“, „Amsterdam“, „Ljubi, ljubice“, samo su neki od hitova Amira Kazića Lea. Osim što traju, dokaz da su njegove pjesme uspješne i kvalitetne su i priznanja. Leo je jedan od najnagrađivanijih izvođača u posljednjih 20 godina u Regiji. Osim muzici, Leo je posvećen i pomaganju drugima, te je dobitnik i najvećeg državnog priznanja Republike Hrvatske za humanitarni rad. Kao na poslovnom, kockice su složene u skladan mozaik i u Leovom privatnom životu. Godinama je u braku s Bibom, s kojom je organizirao porodični život u malom istarskom gradiću Brtonigli. Posljednjih godina Leo nije bio pretjerano aktivan na domaćoj sceni, no, nedavno se, na radost svoje brojne publike, vratio s novim pjesmama, među kojima je i „Samo ne brini za mene“, koju je otpjevao s Izabelom Martinović.

No, osim novim hitom Leo je fanove oduševio i posljednjom objavom na svom Facebook profilu, kada je pokazao kako je izgledao 1995. godine.  Da se zaključiti da se nije previše promijenio u odnosu na taj period. Pogledajte kako je Leo izgledao.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti