Turska zvijezda koja nikoga nije ostavila ravnodušnim: Ko je zanosna Hana Noka?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Prošlog vikenda na svečanom otvorenju Pula Film Festivala najviše pažnje je privukla zanosna Turkinja s haljinom dubokog dekoltea, glumica Hana Noka. Naime, Hana glumi u filmu “General” koji je svoju premijeru doživio na pulskom Festivalu.

Naime, Hana je manekneka, glumica i spisateljica albansko-kosovskog porijekla. Rođena je u Istanbulu.  Manekenstvo i modeling, čime se bavi od sedme godine, vješto je iskoristila za usmjeravanje karijere. Kao djevojčica počela je da glumi u reklamama, a brzo su stigli i prvi manekenski ugovori s kompanijom “Pars McCann Erickson”. Nije prošlo mnogo vremena, a već je bila na evropskim modnim pistama i krasila mnoge naslovnice. Sve to joj je otvorilo vrata u svijet glume, ali i voditeljske vode.

View this post on Instagram

Good morning ☀️

A post shared by HANA NOKA (@hannanoka) on

Lijepa Turkinja je diplomirala na koledžu “Griffith” u Dublin novinarstvo i vizualne medije. Nedavno je objavila svoju prvu knjigu “Besa Po”, priču o ilirskoj kraljici Teuti, njenim vojnim pothvatima, a upleten je i ljubavni zaplet.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by HANA NOKA (@hannanoka) on

Trenutno živi u Los Angelesu s mužem koji je prati na putovanjima.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti