Boris Becker ukrao slavu vojvotkinji: Na Wimbledonu za dlaku izbjegao susret nove djevojke i uskoro bivše supruge

Piše: Redakcija

sa Lilly Boris vodi dugu i tešku brakorazvodnu parnicu

Odavno Wimbledon nije bio zanimljiv kao ove godine. Ne samo zbog teniske igre, već onoga što se dešava na tribinama. Vojvotkinja od Sussexa, Meghan, stigla je u društvu prijateljice sa Univerziteta Northwestern, Genevieve Hills i Lindsay Roth, kako bi pratila meč svoje dobre prijateljice Serene Williams. Treba li napomenuti da su sve kamere bile okrenute prema njoj i onome što je nosila. Vojvotkinja se nije ni vratila u palaču, a Casual farmerice Outland Denim, pamučna crna majica i bijeli sako L’Agence na prugice, koji košta „samo“ 510 funti,  planuli su što u online prodaji, što u trgovinama.

No, Boris Becker je ipak slavu na kraju ukrao i vojvotkinji, kad se pojavio s novom djevojkom, manekenkom Layle Powell (31). Njegov devetogodišnji brak s Lilly Becker, s kojom ima sina Amadeusa, sudski još nije priveden kraju, ali Boris se ne libi pokazati da je za njega život krenuo dalje, i da je jednostavno slab na isti tip žena – tamnopute manekenke.

S britanskom manekenkom Laylom Powell na Wimbledonu

No, cijela priča ne bi bila toliko zanimljiva svjetskim medijima da na Wimbledon nije došla i Lilly Becker. Susret uskoro bivših supružnika za dlaku je izbjegnut. To što se nisu direktno sreli, mogu zahvaliti samo velikoj gužvi na najprestižnijem teniskom turniru. O vezi s Layle Boris ne govori javno, no, očito je da je više ne želi skrivati. Podsjećamo, iza njega su dva propala braka. Prije Lilly, s kojom vodi tešku brakorazvodnu parnicu, kojoj se još ne nazore kraj, bio je u braku s dizajnericom i bivšom manekenkom Barbarom Feltus. U braku su dobili dvojicu sinova, danas 25-godišnjeg Noaha i 19-godišnjeg Eliasa. A kad je Barbara, baš kao i cijeli svijet, saznala da ju je Boris prevario s ruskom konobaricom, koja mu je kasnije poslala faks i u njemu poruku: Za devet mjeseci postat ćeš tata“, 2001.godine ga je ostavila i olakšala za skoro 20 miliona dolara.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti