Sada su bogate i poznate, a nekada su radile za druge zvijezde

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Holivudske zvijezde obično imaju mnogo asistenata i ne mogu zamisliti da oni rade za nekoga drugog. No, to nije uvijek bilo tako. Zapravo, nekada su oni bili “pomagači” drugim zvijezdama. 

Jenna Dewan

Prije nego što je postala poznata glumica, Jenna je bila profesionalna plesačica, a plesala s za pjevača Justina Timberlakea.

Kim Kardashian

Danas je jedna od najutjecajnijih žena na svijetu, a nekada je radila za Serenu Williams. Teniserka ju je zaposlila da joj sortira odjeću u ormaru.

View this post on Instagram

Can’t wait for you to see #ComingSoon

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Mindy Kaling 

Poznata glumica u svijet slavnih je ušla s 19 godina kao studentica. Naime, bila stažistica na popularnom showu “Late Night with Conan O’Brien”. 

Jennifer Garner

kada je bila mlađa, Jennifer Garner je bila samo još jedna u nizu mladih glumica koje su tražile ulogu koja će ih proslaviti. Tako je mala uloga u filmu “Spin City” mnogo toga promijenila u njem životu. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti