Bila je na rubu suza: Otkriveno zašto Harry nije htio pričati s Meghan dok su stajali na balkonu

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Prošle sedmice se pojavio video koji je otkrio da princ Harry i Meghan Markle nemaju toliko skladan odnos te da vojvotkinja još uvijek ne poštuje kraljevska pravila. Na službenom događaju tokom kojeg su s ostalim članovima kraljevske porodice stajali na balkonu palate. Harry je stajao iza Meghan koja se u jednom trenutku okrenula prema njemu da mu nešto kaže, no to joj nije pošlo za rukom. 

Mnogima se učinilo da je Meghan bilo veoma neugodno i da je bila na rubu plača, ali sada se pojavila duža snimka i objašnjenje što se to dogodilo. Naime, vidi se da da Harry razgovara s nekim ko se nalazi unutar prostorije s balkonom. Meghan se nekoliko puta okreće i nešto govori Harryju, koji pokušava zadržati neutralan izraz lica. Sve se to dogodilo nekoliko sekundi prije nego je zasvirala himna, pa je Harry svojoj supruzi dao uputu da se okrene dok traje himna. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti