Pogledajte video: Meghan Markle namjerno krade show na humanitarnom događaju

Piše: Redakcija

Od momenta kada se u javnosti pojavila informacija da se britanski princ Harry zabavlja s, u tom periodu glumicom, Meghan Markle javnost s oduševljenjem dočekuje svaki novi detalj iz njene svakodnevnice. Tako je njihovo vjenčanje postiglo, do sada, rekordnu gledanost, a momenat  u kojem su predstavili sina Archieja fanovi su s oduševljenjem čekali.   No, osim fanova koji obožavaju britansku vojvotkinju i sve što ona radi i nosi, postoje i oni koji Meghan doživljavaju kao “glumicu”, što profesionalno i jeste, koja pazi na apsolutno svaki potez kada je u javnosti. 

U prilog ovom mišljenju govori i video koji je nastao na jednom humanitarnom događaju,  a na kojem se vidi kako Meghan nastoji da neprimjetno pomjeri kaput, kako bi njen trudnički stomak došao do izražaja. Ovu situaciju pogledajte na videu ispod, na 1:02. 

https://www.youtube.com/watch?v=4BDhAdmr3CU&t=23s&fbclid=IwAR0ndsOTYsbV7_L2nlvP5yxouVSlpOI37Q2eMpoEU7DgnB8QBxEsyv6A7Xo

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti