Horoskop: Dolazi nova nada u vaš ljubavi život

Piše: Redakcija

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Vaš život je uzbudljiv, pun promjena i iznenađenja. Iskoristite priliku ako ste sami, jer nova ljubav dolazi vam ususret. Ako ste u vezi, opet se zaljubljujete u partnera.

Posao: Novi projekt vraća vam volju za rad, naglašava optimizam. Osim toga, i finansijska prognoza više je nego povoljna. Uloženi trud i zalaganje bit će primjereno nagrađeni.

Zdravlje: Opustite se, okrenite se sebi.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Emotivno ste nemirni, imate potrebu da nešto promijenite u vezi. Bježite od monotonije, skloni ste i koketiranju. Ako ste slobodni, nova osoba donosi slatka treperenja.

Posao: Puni ste entuzijazma, motivirani za nove pobjede. Zamka je u tome što vam se sve čini lakše nego što jeste. Uz mnogo truda, vaša poslovna priča ima pozitivan saldo.

Zdravlje: Neka odlasci u prirodu budu redovni.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Dolazi nova nada u vaš ljubavi život. Veza blista novim sjajem, a odnos s partnerom dobija zrelost i novi kvalitet. Ako ste slobodni, moguć je početak strastvene ljubavi.

Posao: Zadovoljni ste načinom na koji se odvija vaš posao. Ovo je period pun uspjeha i uspona za sve, a naročito ako je vaš posao vezan za umjetnost, pravo i medije.

Zdravlje: Raspolažete velikom unutarnjom snagom.

Osvojite ga: Muškarac rođen u Blizancima voli atraktivne žene, ali ono što će ga najviše privući jeste inteligencija i smisao za humor. Kad uvidi da s Vama može o svemu da razgovara i da se smijete njegovim šalama, poduzet će sve što može kako bi nastavio da bude dio Vašeg života. Lako ga je privući, ali veći izazov je zadržati njegovu pažnju. Stalno traži nove izazove, pa ga uz sebe može zadržati samo zabavna i inteligentna žena.

Veoma polaže na stil, držanje i otmjenost. Blizanci maštaju o ženi koja im nikada neće postavljati pitanja tipa „gdje ideš i kada ćeš se vratiti“. Ako ste tek na početku, izbjegavajte priču o ozbiljnoj vezi, braku, djeci i porodici. Naime, to ga može uplašiti i odmah udaljiti. Potrudite se da Vam se divi, budite nepredvidivi i izađite iz šablona.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Romantika, snovi i emocije zaokupljaju vam misli više od bilo čega drugog. Slijede prijatna iznenađenja. Ako ste usamljeni, na pragu ste nove ljubavne priče.

Posao: Možete očekivati priznanje za svoj rad, ali i splet povoljnih okolnosti koji će vam sve učiniti mnogo lakšim nego što ste zamišljali. Sve vrvi od originalnih, svježih ideja.

Zdravlje: U odličnoj, top formi ste.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Na ljubavnom planu vam, istinski, cvjetaju ruže. I vi i voljena osoba puni ste planova i nade. Ako ste sami, imate priliku za romantičnu vezu, moguće i za cijeli život.

Posao: Možete očekivati ostvarenje planova, a jedna poslovna odluka ili ideja, pokazat će se višestruko korisnom i veoma isplativom. Ipak, nađite vremena i za predah.

Zdravlje: (Još) više pažnje posvetite prehrani i vježbanju.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Osjećate radost življenja, neprestano dobijate dokaze da vam voljena osoba nesebično uzvraća ljubav. Ako ste sami, neko će vam uskoro rastopiti “ledeno srce”.

Posao: Vaše aktivnosti odvijaju se utvrđenim redoslijedom. Lagano  obavljate sve poslove, koristite svaku priliku da kolege zadivite originalnim, oštroumnim idejama.

Zdravlje: Uspostavite pravilan ritam sna i odmora.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Ponovo je kod vas izražena potreba za slobodom, a u isto vrijeme želite usrećiti partnera?! Ako ste slobodni, čini se da je sazrelo vrijeme za snažnu, nepatvorenu ljubav.

Posao: Odlikuje vas nepogrešiv osjećaj za ispravan pristup problemima.  Slobodno možete, hrabro i odlučno, krenuti u ostvarenje novog projekta i plasiranje svojih ideja.

Zdravlje: Koriste vam šetnje i lagana hrana.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Ako želite riješiti ono što vam smeta, razgovorajte s voljenom osobom. Potom slijedi uživanje, veza dobija novi kvalitet. Ako ste slobodni, vaši snovi postaju stvarnost.

Posao: Slijedi ugodno iznenađenje, nove obaveze, koje donose i bolju zaradu. Inteligentno i majstorski koristite sve adute kojima raspolažete, ali i sve svoje potencijale.

Zdravlje: Briga o sebi je sastavni dio svakodnevice!

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Ljubavni život je stabilan. Ovo je sjajan period i za romantično putovanje s voljenom osobom. Ako ste slobodni, ljubavni život može se ispreplesti s poslovnim.

Posao: Šarmom i optimizmom osvajate kolege i bez teškoća ostvarujete cilj. Najviše sreće imate u projektima koji zahtijevaju promućurnost, smisao za estetiku i spretnost.

Zdravlje: Imate i dodatnu energiju.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Zaljubljivi ste, pa vas strast može navesti i na nerazumne odluke. Ako ste u  vezi, sumnjate u partnerovu vjernost, ali i sami ste skloni flertu. Smirenje brzo stiže.

Posao: Sve se odvija iza kulisa. Samozatajni ste i nepovjerljivi prema ljudima koji vas okružuju, a svoje poslovne planove pomno skrivate. Vjerovatno, s pravom.

Zdravlje: Psiho-fizička forma varira.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Ništa vam nije toliko privlačno kao izazov i promjene. Nova ljubav uvijek je uzbudljiva, slatka, ali ko zna, možda i potraje. Ako ste u vezi, dominiraju sklad i razumijevanje.

Posao: U radnom okruženju osjeća se topla atmosfera. Ne nedostaje vam ni originalnost, kretivnost i maštovitost. U drugom dijelu sedmice očekuju vas lijepa, intrigantna zbivanja.

Zdravlje: Sve je uredu, ali nemojte se iscrpljivati.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Vaše zavodničke kvalitete dolaze do izražaja. Moguće je da upoznate zanimljivu osobu ili uspostavite kontakt sa starom ljubavi. Ako ste u vezi, strast se ponovo budi.

Posao: Naročito u prvom dijelu perioda, trebalo bi da se što više aktivirate i iskoristite sve mogućnosti. Naime, imate priliku za napredovanje u poslu i stabiliziranje finansijske situacije.

Zdravlje: Osjećate se veoma dobro, vitalni ste.

 

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti