Jelena je Novaka naučila da plete: Pogledajte urnebesni video

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/ByWYJ0qHnyY/

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković trenutno se nalazi na turniru Roland Garros gdje će po drugi put pokušati osvojiti jedan od četiri najveća teniska turnira u svijetu. Kako bi se što bolje pripremio za naredni susret, Đoković je odlučio u društvu supruge Jelene prvesti ugodne trenutke odmarajući se, ali i radeći nešto jako zanimljivo. Novak je naime, na nagovor supruge, odlučio oprobati se u jednom, do sada, neviđenom izdanju. I dok su brojni mečevi bili odloženi zbog kiše, Novak je umjesto reketa, u ruke uzeo šivaće igle i započeo sa pletenjem.

-Kiša pada, ništa od meča, i šta mi radimo? Opleli po vuni. Amore, idu ti ručni zanati- napisala je Jelena u opisu ovog urenebesnog videa koji je objavila na svom Instagramu.

Ubrzo su video koji je do sada vidjelo više od 100 hiljada njenih fanova, počeli pristizati brojni komentari.

-Novače! Postoji li nešto što ne znaš da radiš? Sve ti ide od ruke. Pravi si majstor. Ovaj čovjek je nevjerovatan. Tako si opušten. Svaka čast Nole- samo su neki od komentara.

Mora se priznati, Nole se odlično snašao u novoj ulozi!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti