Čolina starija kćerka prava je ljepotica

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvXcX7aAVr1/

Muzička zvijezda Zdravko Čolić, nedavno je proslavio svoj 68. rođendan, a među prvima koji su mu uputili najiskrenije čestitke, našle su se njegove brojne kolege. Ipak, jednu od njemu sigurno najdražih, uputile su mu kćerke Una i Lara koje su se putem Instagrama oglasile zajedničkom fotografijom.

Odavno je poznato da Čoline dame, supruga Aleksandra i kćerke Una i Lara nisu dio javne scene, a legendarni pjevač svoju privatnost vješto uspijeva sakriti godinama unazad, no, ovoga puta, Čoline mezimice nisu mogle izdržati pa su na društvenim mrežama najboljem tati, kako ga je Una nazvala, poželjel sretan rođendan.

View this post on Instagram

🍭🍭🍭

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic) on

-Sretan rođendan najboljem tati na svjietu! Moj uzor, moje sve! Volim te najviše na svijetu- napisala je Una na svom Instagram storyju, a brojni fanovi slavnog muzičara nisu mogli vjerovati da je njegova starija kćerka izrasla u pravu ljepoticu.

Iako na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije sa putovanja, Una koju prati blizu 10 hiljada fanova, nikada ne objavljuje porodične fotografije, što je po svemu sudeći bio jedini sulov njenog oca. Čola koji je sa suprugom Aleksandrom u sretnom braku još od 2001. godine, još uvijek nije otkrio da li će se njegove kćerke u budućnosti krenuti njegovim stopama i okušati se na muzičkoj sceni.

Pročitajte još