Znate li kako MIB vežu kravatu? Chris Hemsworth će vam pokazati

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/ByD6F32hnqV/

Bioskopske sale širom svijeta uskoro će ponovo ispuniti fanovi franšize o svemirskim agentima koji tragaju za “ubačenim” vanzemaljcima. Filmski spektakl “ljudi u crnom: Globalna prijetnja” koji će ovoga ljeta biti među Top 5 filmova nedavno je promoviran na Baliju gdje su glavni akteri ovog filma, Chris Hemsworth i Tom Holland uzbuđenim fanovima otkrili nekoliko pojedinosti koje će moći vidjeti u novom nastavku filma o “ljudima u crnom”.

Događaj kojim je “Sonyjev” studio odlučio krenuti u kampanju promocije svojih novih izdanja, uključio je i promociju filma “Spiderman: Daleko od kuće”, a nestrpljivi mališani s velikom pažnjom dočekali su svoje omiljene superheroje koji su im tokom dvočasovnog druženja, pokazali neke zanimljive rekvizite korištene tokom snimanja filma.

Chris i Tom odlično su se pripremili za ovaj događaj, pa su tako na pomenutu lokaciju stigli u odijelima superheroja koje tumače, da bi zatim skinuli svoje maske i sa zaljubljenicima u filmove o Spidermanu razgovarali o samom snimanju, nakon čega je Hemsworth pokazao okupljenima poseban način vezivanja kravate, dok je Holland sa prisutnima zaigrao zanimljivu igru “Spider Food”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti