Supruga je i majka troje djece: Pogledajte kako danas izgleda najljepša Miss BiH

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Ana Mirjana Račanović jedna je od misica koje su najviše ostale u sjećanju. Često su čak isticali i da je jedna od najljepših djevojaka koja je pobijedila na ovom takmičenju. Ana Mirjana, ljepotica iz Bijeljine je ovu titulu ponijela sada već davne 2001. godine. 

Danas, mnogo godina nakon titule najljepše, ona živi tihim porodičnim životom, u njemačkom gradu Badenu. Udata je i ima troje djece. Tek u rijetkim prilikama govori za medije, ali naglašava da su joj suprug Alen, te sinovi Adrijan i Aleksandar i kćerka Anđela najveće bogatstvo koje posjeduje. 

U javnosti prisutna preko svog Instagram profila gdje možemo vidjeti da se nije mnogo promijenila te da i dalje pažnju plijeni svojom ljepotom. 

View this post on Instagram

❤#ljubavmojanajveca

A post shared by Ana Mirjana Racanovic J. (@ana_mirjana_racanovic_jevtic) on

View this post on Instagram

👨‍👩‍👧💖💖💖👒🦄🐩🦉🐞

A post shared by Ana Mirjana Racanovic J. (@ana_mirjana_racanovic_jevtic) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti