Istina ili mit: Evo jedne nepoznate informacije o tajnom životu mačaka

Piše: Redakcija

Ako nemate mačku i pojavi se pred vama na ulici, prati vas, mjauče ili vam dođe u dvorište, to je zato što vam je ona u to vrijeme potrebna. Ona se pojavila kako bi vam pomogla.  Mačka je došla iz nekog razloga, koji vam je možda nepoznat na fizičkoj razini, ali u stanju snova možete vidjeti razlog njenog pojavljivanja.

Nemojte je odbaciti. Na ovaj ili na onaj način ona mora ispuniti svoju obavezu. Većina ljudi misli da mačke ne rade ništa, da samo jedu i spavaju. Iako nije do kraja istraženo stručnjaci kažu da mačke imaju poseban posao koji odrađuju u vašem životu.

Evo jedne nepoznate informacije o tajnom životu mačaka: sve mačke mogu ukloniti akumuliranu negativnu energiju iz vašeg tijela. Dok spavate, apsorbiraju je iz vašeg tijela. Kada spava, tijelo mačke oslobađa negativnost koju je upila od vas. Stručnjaci kažu da je dobro imati više od jedne mačke u kućanstvu tako da mogu podijeliti teret.

Kažu i da nas mačke čuvaju noću kako nikakvi neželjeni „duhovi“ ne mogu ući u sobu dok spavamo i da je to jedan od razloga zašto žele spavati s nama na krevetu.

Ako osjete da ste dobro, one neće spavati s vama. Ako se događa nešto“ čudno“, imate problema, bolesni ste ili pod stresom, skočit će k vama u krevet.Ako vam neka osoba dođe u kuću i mačka osjeti da ste u opasnosti ona će stalno biti uz vas kako bi vas zaštitila.

Pročitajte još