Engin Altan Duzyatan: Od oca sam naučio kako biti džentlmen

Piše: Redakcija

Ako je Hollywood tržište s najljepšim plavušama, Turska je u tom slučaju zemlja u kojoj se rađaju najatraktivniji glumci. Među svitom; Kenan Imirzalioglu, Kivanc Tatlitug, Burak Ozcivit, posljednjih godina se pojavio i 34-godišnji Engin Altan Duzyatan.

Publika na našim prostorima ovih dana ga gleda u seriji “Da sam oblak”, u ulozi doktora Serdara Batura. Kavaljer na malim ekranima, ali kavaljer i u stvarnom životu. Tako ove godine tvrde žene u Turskoj i proglašavaju ga najvećim džentlmenom među javnim osobama. A, šta o tome misli Engin?

Romantično vjenčanje

– Od svog djetinjstva vidim u svom ocu džentlmena i od tada sam odlučio biti džentlmen. Od malena me uče da budem takav, a biti drag i pažljiv, naročito prema ženama, starijima i djeci je najvažnije – govori Engin.

Mislile ste da na svijetu više nema muškaraca koji i danas skidaju svoju jaknu ukoliko je ženi u njegovoj blizini hladno? Engin upravo to čini!

– Čovjek treba biti džentlmen, ne samo ako je u vezi ili namjerava početi vezu, nego i općenito. U vezi se više obraća pažnje na to, no pravi muškarac se zna ponašati u svakoj situaciji – smatra turska zvijezda.

Koliko je brižan, ponajbolje zna njegova djevojka Ozge Ozpirinci. Zajedno su pet godina, zaručili su se u aprilu ove godine, a prema pisanju turskih novina, vjenčanje bi trebalo biti održano najvjerovatnije ovog ljeta. Lokaciju tamošnji novinari samo nagađaju, ali sudeći prema Enginovoj ljubavi prema moru, nema sumnje da će sudbonosno DA izreći pored neke egzotične obale.

Kompletan tekst pročitajte u printanom izdanju  magazina Azra broj 854

[nggallery id=43]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti