Fotografija stara više od 20 godina: Filip Živojinović je kopija svog oca

Piše: S.P.

Porodica Živojinović sigurno je jedna od najpoznatijih u Regiji. O njima se skoro svakodnevno piše, a na tome sigurno mogu zahvaliti svoji uspjesima.  Breninu i Bobinu reputaciju uspješno su nastavili njihovi sinovi.

Tako i najstariji Bobin sin iz prvog braka, osim što je uspješan baš kao otac, definitivno najviše liči na njega. To pokazuje i fotografija koja stara više od 20 godina.


Filip je danas ostvaren poslovni čovjek, koji se školovao u Americi gdje je jedno vrijeme i radio. Srednju školu završio je u Beogradu i to onu za djecu bogatih roditelja.  Kada se vratio u Srbiju, upoznao je pjevačicu Aleksandru Prijović s kojom se vjenčao 2018. godine. Njihova svadba proglašena je “svadbom decenije”.


Par je početkom marta 2019. dobio sina Aleksandra.

Podsjećamo, Boba se 1991. godine oženio Lepom Brenom, a sa Zoricom, Filipovom mamom i danas je u dobrim odnosima.

View this post on Instagram

👋👋👋

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti