Djeca poznatih koja su krenula stopama svojih roditelja

Piše: Redakcija

Poznato je da deca često oponašaju svoje roditelje, te da se obično opredjele za isto zanimanje kao i njihovi roditelji. Prema nekim studijama kćerka medicinske sestre ima 3,75 puta veću vjerovatnoću da odabere ovu profesiju kad ostari. Djeca slavnih također razvijaju interesovanje za profesiju svojih roditelja još od ranog uzrasta. Svijet je postao iznenađen koliko su djeca slavnih postala cool, koliko oni prate svoje roditelje, a njihova imena iz dana u dan postaju sve zvučnija.

Bianca Van Varenberg

Kćerka je snažnog Jean-Claude Van Dammea, a također je glumica baš poput njenog oca. Pored toga bavi se borilačkim vještinama. Kao dijete Bianca je mrzila treninge a sada im posvećuje mnogo vremena.

Vivienne Marcheline Jolie-Pitt

Iako je ovoj devojčici samo 10 godina, već je uspela da se pojavi na velikom ekranu. 2014. godine glumila je sa majkom u filmu Maleficent u ulozi mlade princeze Aurore. Dobila je tu ulogu zato što su se druga djeca plašila Jolieinog uzbuđenja, a Vivienne je bila jedino dijete koje nije bilo uplašeno.

Brooklyn Beckham

Najstariji sin porodice Beckham gradi karijeru u modelingu. Prvi put se pojavio na ekranu u dobi od 3 godine, a danas ima više od 11 miliona pratilaca na Instagramu. Brooklyn je također i fotograf.

Lourdes Leon

Kćerka popularne pjevačice Madonne je slična njoj na mnogo načina. Ona se zalaže za prava žena i prihvatanja tijela, voli šokirati javnost i uključena je u modu. Lourdes je takođe naslijedila talenat svoje majke, koji je pokazala tako što je pjevala back-up na Madonninoj pjesmi “Superstar”.

Foto: Bright Side

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti