Muškarci lude za njima: Zbog čega su one kraljice među Zodijacima

Piše: Redakcija

Nemoguće je ne primjetiti u masi. One su jedinstvene, zrače nevjerovatnom energijom, privlače pažnju svih u društvu, ali malo ko se smije usuditi da im priđe. Brzo će vas osvojiti svojom energijom i stavom, ali se nemojte iznenaditi, ako vas brzo “šutne”. Iako većina žena obožava laskanje, budite sigurni da kod žene Blizanac to ne prolazi. One su dovoljno sigurne u sebe, i ponekad će vam se činiti da ne postoji kompliment koji ćete joj dati, a da ga ona već nije dala sebi.

Vole da flertuju i za njih to nije ništa posebno. Ponekad se čini da je flert jedan od njihovih načina funkcionisanja. Često se kod njihovih partnera javlja strah od nevjerstva, ali nema potrebe za tim. Ukoliko je osvojite, ona vam se predaje u potpunosti.

U društvu ćete ih uvijek primjetiti po galami. Bučne su i dominantne, i za to nimalo ne mare. Iako su tako zabavne, njih veoma privlače suprutnosti, te nije rijedak slučaj da potpuno “polude” za nekim stidljivim tipom koji se plaše da ih pogledaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti