Kris Jenner otkrila koliko slavne sestre zarade po objavi na društvenim mrežama

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Voljeli ih ili ne, uspjeh i vještine biznisa porodice Kardashian – Janner ne možete osporiti. Slavna momagerica i majka sestara Kardashian – Jenner, Kris Jenner napokon je odlučila progovoriti o uspjehu i zaradi svojih kćerki. U intervjuu za “CBS Sunday Morning” otkrila je podatak koji sve fanove zanima – koliko članice Kardashian – Jenner klana dobijaju novca za objavu na Instagramu?

“Moje kćerke stalno dobijaju ponude za reklamu nekoj kompaniji, brendu ili društvenoj mreži. Svaka od njih ima drugačiju naknadu koju traži za objavi na Instagramu, za Instagram Story, za Facebook. Imaju cijelu tablicu naknada za reklame – rekla je.

Dobro je poznato da Kim, Khloe, Kourtney, Kylie i Kendall imaju milione pratitelja, pa su iznosi koje traže su vrtoglavi. 

– Definitivno su to šestocifreni brojevi – otkrila je Kris i napomenula kako cijena zavisi o kakvom se proizvodu radi, ali i koja će sestra objaviti sadržaj.

Otkrila je i  da su najskuplje one objave koje služe za reklamiranje farmaceutskih proizvoda i proizvoda koji se piju, unose ili stavljaju na tijelo.

https://www.instagram.com/p/Bq_csyXnCQ2/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti