5 stvari koje nista znali o Ovnu: Imaju mane zbog kojih morate biti na oprezu

Piše: Redakcija

Već 20. marta počela je vladavina Ovna, a oni su nekako i prvi predstavnici proljeća ali i života. Za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku se kaže da su najbolji ljudi kao i najteži u isto vrijeme. Glasni su, tvrdoglavi, moraju uvijek biti u pravu, ali iza svega toga stoji nešto dobro, a to je njihovo veliko srce. Zbog toga smo pronašli pet stvari koje niste znali o njima, te će vam neke od njih biti korisne ukoliko budete imali posla s ovim horoskopskim znakom.

 

Ne morate im objašnjavati šta želite, oni to znaju i prije vas

Ne vodi ih intuicija, ali odlično čitaju druge. Naravno, zbog toga su i skloni procjenjivanju.

 

Izdaja je za njih poziv u rat

Prije svega cijene iskrenost. Ako shvate da ste slagali, to će za njih značiti izdaju, a onda kreće njihov bijes.

 

Od ljubavnih partnera očekuju 100 posto pažnje

Ovnovi se u svemu daju potpuno, pa i u ljubavi. Od partnera očekuju istu posvećenost koju i sami daju. Svaku promjenu u odnosu primjećuju odmah i ne odustaju dok ne saznaju razlog.

 

Kada imaju loš dan žele samo jedno

Iako nekad djeluju grubo kad im ide loše preziru držanje lekcija i savjete. Tada im je potreban samo zagrljaj i nježnost.

 

Ne boje se kada znaju da su u pravu

Ovnovi idu glavom kroz zid. Međutim, ako osjećaju da su na pravom putu i da to što rade ima pravu svrhu, niko ih ne može zaustaviti. Čak i kada pogriješe, neće se kajati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti