Njihovi roditelji su slavni i lijepi, ali one će ih nadmašiti

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Poznati brendovi sve češće počinju sarađivati s djecom slavnih osoba. Iako su ih njihovi roditelji kao male čuvali daleko od očiju javnosti i medija, danas su oni ti koji se umjesto njih pojavljuju na naslavnicama časopisa. 

Mnogi od njih su odlučili krenuti stopama svojih roditelja te raditi isti posao kao i oni. Vjerujemo da im njihova imena jesu možda bile odskočne daske, ali ove djevojke će, sigurno nadmašiti svoje roditelje.

Lily-Rose Depp

Johnny Depp i Vanessa Paradise roditelji su Lily-Rose. Ona je sa 16 godina započela saradnju s modnom kućom “Chanel” te postala zaštitno lice njihovog parfema Chanel No.5 L’Eau. Uz modu, zanima je i gluma. Iza sebe ima šest filmskih uloga te tri nova filma u produkciji.

Kaia Gerber

Cindy Crawford je majka prelijepoj Kai. Posljednjih sezona glavna je zvijezda na pistama te niže uspjehe u svijetu mode.

View this post on Instagram

@jimmychoo #iwantchoo

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Ava Phillippe

19-godišnju Ava je kćerka Reese Witherspoon i Ryana Phillippea. Prava je umjetnička duša, bavi se fotografijom, crtanjem te izrađuje skulpture. Ava je 2018. godine bila zaštitno lice jesenske kolekcije brenda “Rodarte”.

Iris Law

Kćerka britanskih glumaca Judea Lawa i Sadie Frost sa 16 godina postala je zaštitno lice kozmetičke kampanje brenda “Burberry”.

Pročitajte još