Uprkos svemu oni se i dalje vole: Za ove slavne parove razvod nije opcija

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Kada su izrekli sudbonosno da i bračne zavjete ovi slavni parovi to su ozbiljno mislili. Iako su možda kroz život nailazili na probleme, razvod nikada nije bio opcija za njih i uprkos svemu oni se i dalje vole. 

David Beckham i Victoria Beckham

Popularni fudbaler David Beckham i pjevačica i dizajnerica Victoria vjenčali su se u dvorcu Luttrestown blizu Dublina 1999. godine. Imali su raskošno vjenčanje, a iako takvo ne mora značiti vječnu sreću, oni su par koji je od početka ozbiljno mislio. Danas su oboje uspješni ljudi i roditelji četvoro djece. Česti natpisi u medijima, pa ni oni da David ima ljubavnicu nisu ih pokolebali.

Jada Pinkett Smith i Will Smith

Will Smith više je od dvije decenije u sretnom braku s Jadeom Pinkett-Smith.  Vjenčali su se 1997. godine i imaju 16-godišnjeg sina Jadena te 14-godišnju kćer Willow, dok Will ima i 22-godišnjeg sina Treya iz prvog braka.

– Mi više ne govorimo da smo vjenčani. Pričamo jedno o drugome kao o životnim partnerima jer smo svjesni toga da ćemo biti zajedno do kraja života. Tu vezu nito i ništa ne može prekinuti. Ne postoji baš ništa što bi ona mogla učiniti da to prekine. Ona ima moju podršku do smrti i osjećaj je fenomalan kad dođeš u tu fazu – kazao je Will jednom prilikom.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick vjenčali su se 1997. Imaju troje djece, sina Jamesa Wilkiea i blizanke, Marion i Tabithu. Jedan su od parova koji vlastitu privatnost vješto čuvaju od očiju javnosti i smatraju da je upravo to tajna njhovog uspješnog braka.

Julia Roberts i Daniel Moder

Julia i Daniel upoznali su se 2001. godine tokom snimanja filma “Mexican”, kad je ona bila glavna glumica u filmu, a on kamerman. Vjenčali su se 2002. godine, a zajedno imaju troje djece Iako se  šuškalo o njihovom razvodu, par je i dalje u sretnom braku te će na ljeto proslaviti njegovu 17. godišnjicu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti