Upoznajte rasplesanu baku: Celine Dion ima pravo zanimljivu i veselu mamu, a 92 godine su joj

Piše: Redakcija

Majka Celine Dion, Thérèse Dion danas je napunila 92 godine. No, da su godine samo broj dokaz je i ova vesela i živahna starica, koja baš poput svoje kćerke uživa u plesu i pjesmi. Da majka i kćerka imaju sjajan odnos, potvrđuju i fotografije koje je Celine objavila na svojim društvenim mrežama, a na kojima njih dvije zajedno pjevaju i vesele se.

 

No, jedna uz drugu nisu samo kad je veselo, već i u teškim trenucima. Od rane karijere, potom rođenja djece Renea-Charlesa (18), Nelsona i Eddyja (8), u mračnim trenucima koje je osjetila kada je umro njen suprug i menadžer Renéa Angélil, Celine Dion je uvijek mogla računati na podršku i prisustvo svoje majke. Zato je sasvim očekivano što se Celine danas trudi da joj uljepša pozne godine.

Na Instagramu je povodom njenog 92. rođendana napisala:”Mama, ako ikad uspijem imati polovinu tvoje snage, to će biti moje najveće postignuće. Sve svoje snove si ostavila po strani kako bi odgojila svoju djecu. Kad si napisala moju prvu pjesmu, “To je bio samo san”, ko je mogao i pomisliti da će sve dalje postati stvarnost? Sretan rođendan! Volim te … “- napisala je u emotivnoj poruci kanadska pjevačica.

Pročitajte još